Birazda Sevgi...

Bugün patlayan flaşlar belgeleyemez sevginin erdemini. Koşsalar da yetişemezler ardından. Geç fark edilmiş değildir oysa. Sevgi kimseye nasip olmayan eylemlerin yaratıcısıdır ama görmezlikten gelinmiştir. Ancak ucuz kahramanların ardından koşuşturan zavallı kalpler ordusunun sevgi güneşine gözünü açması zorunludur artık. Alacaklıdır sevgi! Bu dünyada sevgiye borcu olmayan tek bir insan kalbi var mıdır?


Haykırması gerektiğinde susmuşsa sevgisini verdiği kalbe olan sadakatindendir. Sevgi tanrısına olan saygısındandır. Sevgi, Allahın dünyadaki gizemli ve gizli gözleridir. Kaybolduğu zamanlarda bile sürülecek izi vardır.
Bir madalya onuruyla göğsünde taşıdığı ismi vardır. Kalplerin yürekli işçiliğini üstlenen sevgi, yalnızlığın ustalığından çok şeyler öğrenmiş çalışkan bir öğrencidir. Giderek zorlaşan sevgi dünyasında bazen kendi varlığını anlatacak cesur kalpler bulamamaktadır. İnanarak ve emek ederek neler yapılacağını gösterirken rehberlik etmektedir büyük denizlerin küçük balıklarına.

Modası geçmiş, çağ dışı kalmış beyinlerin ve kalplerin duvarlarına şimdi kendi posterlerini asmaktadır.

Sevgi zor işlerin askeridir. Kendi varlığını insanlara kabul ettirmenin kralı. Kalleşliğin meydanlarında gözlerini kapamaz, haksız yere atıldığı bir kalbe gerçek anlamda asla geri dönmez.

Sevgi, yok edilemeyecek, varlığı görmezden gelinemeyecek ve bedeli ödenemeyecek kadar değerli ve kıymetlidir. Sevgi, Allahın dünyadaki gizemli ve gizli gözleridir. Bu gözlerin gizemli varlığı ile birbirimizi görmekteyiz ve hissetmekteyiz.
Sevgiyle vs vs ….

Dündar Sansur

 
 
 
 

Copyright © 2008 Dündar Sansur.Her hakkı saklıdır.

www.dundarsansur.com

Tasarım:Faruk GÜNEŞ