YARIM KALMASIN HİÇ BİR MEVSİM…!!


Üç haftalık bir aradan sonra tekrar siz değerli okurlarla beraber olmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. Olmadığım zaman süresince sizleri özlediğim gerçeği bende kendini iyiden iyiye hissettirdi..
Çoğunuzun bildiği gibi, benim geçtiğimiz "2002" yılının eylül ayında olağan-üstü akşamlar adlı(şiir) kitap çalışmam vardı. Kitabımız Türkiye genelinde kitapçı raflarında yerini aldı... Gerek bölgeden, gerekse bölge dışında insanların yoğun ilgisiyle karşılanan kitabımızın birinci baskısı tükendiğinden ikinci baskısını da yaptık ve 2. baskıda siz değerli okuyucuların sayesinde tükendi. Aradan yaklaşık 20 ay geçti bu sürede ikinci kitap çalışmasına devam ettim. Bunun sonucunda “yarım kalan bir mevsim” adlı ikinci kitap(şiir) çalışmamın dosyasını hazırladım ve Bundan dolayı İstanbul’a gittim...İstanbul’da Elma yayınlarıyla anlaştık,akabinde kitabımız hızlı bir süreçle çıkartıldı ve şuanda tüm Türkiye’yle beraber Şırnak genelinde de kitabımız satışa sunuldu,
Bir Silopi'li, Şırnak'lı, Cizre'li, İdil'li en önemlisi Bölgeden birisi "icinizden biri olarak" böylesi sanatsal-kültürel bir çalışmaya imza attığım için mutlu olduğumu siz değerli okuyucularla paylaşmak isterim.. Aslında bu çalışma "asla" tek kişilik bir başarı değil,bu çalışmada özellikle "hepimizin" yani siz değerli okuyucularında emeği vardır" sonucta yazılanlar hepimizin ortak acıları,sevinçleri, sevdaları,yaşadığımız coğrafyanın sancıları kısaca yaşama dair kaygılarımızın yarınlara duyulan barış, huzur,dostluk kardeşlik umutlarını yeşertmekti..Böylesi kutsal bir umuda bir nebzede olsa katkımız "olduysa" olacaksa ne mutlu bize... "çünkü yüreğin dili birdir" bu vesileyle diyorum ki; yaşama sevdamızın, yüreğimizde ektiğimiz bütün barış çiçeklerinin yarım kalmamasıdır has olan… umuda, Şiire,insan gibi yaşama adına Barışa ve Aşka, gönül veren bütün herkesin mevsimi-mevsimleri YARIM KALMASIN DİYORUM…

Değinmek istediğim bir diğer önemli nokta: Maalesef yayın evlerinin ve de kitap basımında gerekli matbaa tekniklerinin bölgemizde sınırlı sayıda olması veya hiç olmaması üzücü bir durum... Sonuç itibariyle yarım kalan bir mevsim adlı( şiir) kitabımız siz değerli okuyucuların beğenisine sunulmak amacıyla kitapçı raflarında sizleri bekliyor. Umarım naçizane çalışmam(yarım kalan bir mevsim) sizlerin beğenisiyle karşılanır..

Bu arada Şırnak Haber gazetesinin değerli çalışanları başta olmakla beraber,İstanbul’da bulunan elma yayınlarından Müslüm Yücel hocam ve Unur Öztürk kardeşim Halil İbrahim baran dostum, gazetemizin imtiyaz sahibi değerli dostum Mustafa Şan,yüreğimde özel bir yeri olan değerli yazar arkadaşım Cudi Ökten dostum, artı Şırnak Silopi,Çizre,İdil,Van,Tatvan,Hakkari,Batman,Mardin,D.bakır,halkına ve ismini sayamadığım değerli"kitap" şiir dostlarına gösterdikleri ilgi ve bulundukları manevi destek icin şükranlarımı yürek sıcaklığıyla sunmak isterim...Önümüzdeki süreçte yeni "kitap"çalışmalarında buluşmak umuduyla"
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ŞIRNAK...

 
 
 
 

Copyright © 2008 Dündar Sansur.Her hakkı saklıdır.

www.dundarsansur.com

Tasarım:Faruk GÜNEŞ